Съдът в Италия е взел решение костариканецът с италианско гражданство Виктор

...
Съдът в Италия е взел решение костариканецът с италианско гражданство Виктор
Коментари Харесай

Пребита и захвърлена на сметище: Италия праща в България сочен за брутален убиец

Съдът в Италия е взел решение костариканецът с италианско гражданство Виктор Спига да бъде екстрадиран в България. Това е съобщил юристът му, представен от bTV.

Българският защитник на Спига твърди, че той не се е укривал от управляващите в Италия и чака връщането му в период от 10 дни.
Мъжът беше търсен в България по отношение на убийството на Алена Щерк.
Щерк беше открита мъртва в нелегално бунище до Радомир. Според прокуратурата тя е била убита по изключително нечовечен метод.

Спига отпътува за Италия в същия ден, което буди съмнения.
Двамата са някогашни интимни сътрудници, които са имали и общ бизнес.
Стана ясно, че Щерк е подавала няколко сигнала в полицията против Спига. Някои от тях са за физическо принуждение.

Версиите за убийството още се откриват – само че има данни, че е имало прояви от ревнивост, пререкания, тя се е занимавала с танци.

Обвиняемият Спига има първо повдигнато обвиняване за похищение, а от петък – обвиняване за ликвидиране, осъществено по изключително нечовечен метод. Към момента обвиненият няма акредитиран бранител.
Събраните доказателства сочат, че той е причкавал Щерк пред дома й. Това се вижда и на записи от камери. След това дамата изчезва.
По-късно тя е открита брутално убита. Смята се, че това е станало след множесто удари с бухалка по главата и тялото. Назначени са експертизи, които да потвърдят това изказване. До момента е несъмнено, че тя е била пребита брутално. Оръжието на закононарушението напълно скоро ще бъде ясно.

Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР